Google My Business ile Görünür olun

Merhaba size Google’ın Türkiye’de yeni uygulamaya başladığı ve işletmeler için çok faydalı olan yeni projesinden bahsetmek istiyoruz. Google arama sonuçlarına doğrudan etki eden, arama sonuçlarında görünürlülüğünüzü arttıran, firmanızın prestijini ve güvenirliliğini arttıran bu projeye gelin biraz yakından bakalım.

Google’ın bu yeni servisi ile işletmelerin içi 360 derece fotoğraflanarak ziyaretçilerin işletmenin içerisindeymiş gibi dolaşmasına olanak sağlanıyor.  Oluşturulan sanal tur ile işletmeler kendileri ile ilgili  büyüklük, kapasite, tasarım, makine parkı, çalışanları vs gibi bilgileri detaylı olarak ziyaretçilerine sunabiliyorlar.  Sanal tur, Google arama sonuçlarında, Google haritalar üzerinde ziyaret edilebiliyor, işletme sahibinin isteğine göre web sitesinde ve sosyal medya hesaplarında yayınlanabiliyor.

Google sertifikalı fotoğrafçılardan oluşan ekibimizle bu yeni servisi size sağlıyoruz ve işletmenizi dünyaya açıyoruz.

Biz Kimiz, Ne Yapıyoruz?
Google Lisanslı Ajansıyız ve Google Sokak Görüntüsü teknolojisini kullanıyoruz.

  • Google İşletme hesabınız yoksa hemen oluşturuyoruz, varsa içeriğini güncelliyoruz.
  • Google’ın onay verdiği teknik ekipmanları kullanarak, iş yerinizin 360 derece yüksek kalite fotoğraflarını çekiyoruz.
  • Bunları bilgisayar ortamında düzenleyip, Google’a yüklüyoruz.
  • Google arama sonuçlarında veya Google Haritalarda, iş yerinizin bilgilerini içeren kutu görünmeye başlıyor.
  • Bu kutuda “Dışını Görün” yerine artık “İçini Görün” seçeneğini gösterebiliyoruz. Tıklandığında da, ziyaretçileri, iş yerinizin içini gösteren ve 360 derece çekilmiş onlarca fotoğraftan oluşan bir sanal tura çıkarıyoruz.

Konuyla ilgili daha fazla bilgi edinmek, avantajları öğrenmek, fiyatlar hakkında bilgi edinmek için bizi arayın. Dilerseniz detayları telefonda anlatabiliriz veya talebiniz olursa sizi iş yerinizde ziyarete gelebiliriz.

Örnek Çalışmalarımız
http://gezginkamera.net/projeler/

Bu konuda özet niteliğindeki aşağıdaki videomuzu izleyebilirsiniz,
https://www.youtube.com/watch?v=zTp5PaQ_k9A

Bu projenin işletmelere avantajları nedir?

  • Hedef kitleniz işletmenizi sanal gezinti teknolojisi ile cep telefonu, tablet ya da bilgisayarlardan kolayca gezebilir.
  • Benzerlerine göre düşük maliyetli olmasına karşın fayda oranı yüksektir.
  • Google Maps ile entegre olarak çalışır.
  • Google Arama sonuçlarında görünürlüğünüz artar.
  • Potansiyel müşterilere ulaşmayı kolaylaştırır.
  • Sanal turunuzu web sitenizde yayınlayabilir, hedef kitlenize işletmenizi ve ürünlerinizi yakından tanıma şansı sağlayabilirsiniz.
  • Sosyal medya üzerinde de kullanılabilen etkin bir pazarlama aracıdır.
  • Cep telefonu, tablet ve pc ortamlarında kullanılabilir.
Erdoğan Aktaş

Google Trusted Photographer / Google Onaylı Fotoğrafçı

Share
Tags: 3 boyutlu gezinti360 camera360 derece çekim360 derece fotoğraf çekimi360 derece mekanlar360 Derece Panoramik Çekim Fiyatları360 derece sanal gezinti360 derece sanal tur360 derece sanal tur fiyatları360 Derece Sanal Tur Türkiye360 derece tur360 fotoğraf çekimi360 gezinti360 Görsel Tur360 mekan360 sanal gezinti360 sanal tur360 tur3d gezinti3d gezinti yap3d sanal müze3D Sanal TurAraç Sanal TurGoogleGoogle 360 DereceGoogle 360 Derece Sanal TuruGoogle 360 Görsel TurGoogle 360 TourGoogle Business PhotographerGoogle Business ViewGoogle Business View Sanal TurGoogle Firma KayıtGoogle Güvenilir FotoğrafçıGoogle Harita KayıtGoogle İçini GörünGoogle İşletme Doğrulamagoogle işletme kaydıGoogle KayıtGoogle MapsGoogle Maps Kayıtgoogle maps kayıt olmaGoogle Maps Sanal TurGoogle My BusinessGoogle Rehberde Yerel İşletme GirişiGoogle Sanal GezintiGoogle Sanal TurGoogle Street View Güvenilir FotografçıGoogle Street View Güvenilir ProfesyonelleriGoogle Street View İçini GörünGoogle Street View SanalturGoogle Street View Trusted AgencyGoogle Yerel İşletmeHDRKampüs Sanal TuruMekan 360Müze Sanal TurMüzeler Sanal TurOtel 360Otel Sanal TurPanoramaPanoramik GezintiPanoramik Sanal TurPanoramik TurPanoromik ÇekimPhotoPhotographyPhotospherePhotospheresRicoh Theta SSanal GerçeklikSanal GezintiSanal TurSanal Tur 360Sanal Tur Çekim FiyatlarıSanal Tur çekimiSanal Tur fiyatlarıSanal Tur GoogleSanal Tur ÜniversitelerSanal TurlarSanal Turu Çekim FiyatlarıSee InsideStreet ViewStreetViewSV appTrustedTrusted Photographerüç boyutlu gezintiVirtual Reality

Recent Posts

Apple, harita servisi için milyarlarca dolar harcadı

Sadece Apple ekosistemi için geliştirilen harita hizmeti firmaya milyarlarca dolara mal oldu. Rekabetten kopmamak için…

4 sene ago

Google Lens Bazı Cihazların Kamerasına Entegre Çalışmaya Başladı

Google'ın yeni güncellemeler yaptığı Google Lens, artık Pixel harici bazı cihazlarda da kameraya entegre olarak…

6 sene ago

Google Haritalar’a Arttırılmış Gerçeklik Özelliği Geliyor!

Google’ın en çok kullanılan servislerinden birisi olan ve bir zamanlar Apple’ın iPhone akıllı telefonlarında da…

6 sene ago

Google’ın I/O 2018 Etkinliğinde Yaptığı 8 Büyük Duyuru!

Teknoloji devi Google, yıllık geliştiriciler konferansı olan I/O 2018 etkinliğinin ilk gününde, geleceğin teknolojilerine yönelik…

6 sene ago

Google Haritalar Şimdi Daha Yetenekli!

iOS için Google Haritalar güncellendi; etkileyici yeni bir özelliğe daha kavuştu!

6 sene ago

Google Haritalar Eski Çalışanlar Tarafından Yapılan Yorumları Yasakladı

Yapılan yeni güncelleme sonrasında, Google Haritalar'ın yorum yapma özelliği üzerinden eski iş yeriniz hakkında yaptığınız…

6 sene ago